U Napretkovom kulturnom centru u Zagrebu otvorena izložba VRIJEME DOŠAŠĆA

U srijedu, 29. studenoga 2017. godine u Napretkovom kulturnom centru otvorena je  izložba slika Vrijeme došašća, koja obuhvaća trinaest autora koji u svojim izloženim radovima tematski  obuhvaćaju  vrijeme došašća.

U ime Napretkovog kulturnog centra sve prisutne je pozdravila Slavica Mijić Lukač, voditeljica Centra, a Hrid Matić, predsjednik udruge Hrvatsko – talijanskog društva Zagreb u svom govoru istaknuo je dobru suradnju s Napretkom u realizaciji kulturnih događanje te suradnju s Hrvatskim društvom likovnih umjetnika Zagreb. O izloženim radovima i autorima slika govorila je akademska slikarica Krešimira Bujanović, predsjednica Hrvatskog društva likovnih umjetnika Zagreb koja je ujedno i otvorila izložbu. U svom govoru izrazila je zadovoljstvo suradnjom s Napretkovim kulturnim centrom kao još jednom prostoru koji je oplemenio kulturni život grada Zagreba.

Izložba VRIJEME DOŠAŠĆA može se pogledati svakim radnim danom u prostorima Napretkovog kulturnog centra u Zagrebu do 12. prosinca 2017. godine.

Tekst i fotografije:

Mario Milošević