Najava: HKD Napredak Glavna podružnica Mostar organizira drugi stupanj tečaja crtanja i dizajna

HKD Napredak Glavna podružnica Mosta organizira Tečaja crtanja i dizajna pod nazivom „Projekt očuvanja i njegovanja kulturne baštine kroz edukacije i radionice crtanja i dizajna“

HKD Napredak Glavna podružnica Mostar u suradnji s Narodnom knjižnicom HNŽ-a i uz potporu Ministarstva kulture i športa federacije BiH u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače organizira ll stupanj Tečaj crtanja i dizajna.

Tečaj je besplatan i počinje u srijedu 16. listopada 2019. u prostorijama Narodne knjižnice HNŽ-a u  (HD HSK) s početkom u 19:30 sati.

Tečaj će se održavati svake srijede u listopadu i studenom 2019. godine, u trajanju po dva sata (120 minuta). Prijavljeno je 18 polaznika i namijenjen je prvenstveno srednjoškolcima i studentima.

Voditelj tečaja je član Upravnog odbora HKD Napredak Glavna podružnica Mostar Višeslav Lučić, akademski grafičar i profesor likovne umjetnosti i dizajna.

Po završetku tečaja polaznicima će biti uručen certifikat, a u siječnju 2020. godine bit će organizirana izložba najboljih radova.

Mediji su pozvani  zabilježiti početak tečaja, a voditelj tečaja prof. Lučić dat će izjavu.